Om skolekoret

Slemdal skolekor består av ca. 50 elever fra 1-7.trinn. Koret er delt opp i tre avdelinger: aspirantkor (1. trinn) , juniorkor (2 og 3. trinn) og hovedkor (4-7. trinn). Koret har en fast pianist som er med på alle øvinger og korarrangement.

Dirigent

Marius Solevågseide

Marius har bachelor som faglærer i rytmisk vokal (2010) og mastergrad i utøvende rytmisk vokal (2013) fra Institutt for Rytmisk Musikk ved Universitetet i Agder. Han har vært dirigent for Slemdal Skolekor siden våren 2014. Marius jobber for tiden i et vikariat som lektor i sang på Musikklinja ved Edvard Munch vgs og som sangpedagog ved POPrommet Musikkskole. Han arbeider også som frilans sanger i ulike prosjekter, både som solist og korist.

Pianist

Philip Birkenes

Philip Birkenes er en pianist og komponist bosatt i Oslo. Han har en bachelorgrad i musikkpedagogikk fra Norges musikkhøgskole (2010). Philip jobber som frilans pianist og pianolærer på Ski kulturskole.

Korstyret

Hanne Lund-Isaksen (leder), Irene Brinch Sand (materialforvalter), Siv Falam Gravem (medlemsansvarlig), Anne Strand-Gjesdahl (kasserer), Mette Melhus,  Kari Ingeborg Stensrud  and Marion O’Farrell (styremedlemmer).

 

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s